Costina Roșu

Home / Costina Roșu

Asistent social principal cu experiență în consilierea socială  a pacienților cu tuberculoză, coordonator voluntari și lucrător de tineret, vicepreședinte al unei organizații nonprofit din domeniul sănătății.

Făcând o retrospectivă, cred ca am fost mereu centrată pe respectarea principiului egalității de șanse și drepturilor omului. Din momentul în care am început activitatea în sectorul ONG, am știut că aceasta va fi provocarea mea, pe care o voi manifesta împotriva unui sistem care necesită adaptare. Un sistem de sănătate centrat pe pacient reprezintă un pilon important pentru o comunitate prosperă. 

Prin înființarea ASPTMR Constanța, am vrut să avem acces la resursele locale care pot reprezenta un pilon esențial pentru pacienți, pe toată perioada tratamentului.

Cred în colaborare, solidaritate și echitate. Îmi canalizez toată energia pentru a contribui la transformarea societății într-una incluzivă pentru pacienții cu tuberculoză.

Vreau să #fiupartedinsoluție și să mă implic activ în scrierea și implementarea proiectelor pentru sprijinul persoanelor afectate de tuberculoză.

Profile details
Socials